Sfantul Nectarie impreuna cu Maica Domnului si Domnul Dumnezeu


Icoane
Cărţi

Învăţături
Diverse

Icoane Ortodoxe


    


    Icoana Zilei

  

 

 

 

 

 

 


Manastirea Eghina,Grecia

 

 

       
          Site-ul, care se vrea a cuprinde tot ceea ce inseamna "Sfantul Nectarie", a luat nastere ca urmare a promisiunii facute de mine Sfantului, in vara anului 2009. De fapt,  pe Sfantul "il cunosc" din martie 2009, atunci cand singurul meu copil, in varsta de opt ani, s-a imbolnavit destul de grav, iar prognosticul pe termen lung nu era deloc favorabil. Boala se manifesta cu pusee, despartite de o saptamana, de o luna...Cautam disperat pe Internet despre tratamente, minuni, etc. Asa l-am descoperit...
     Am cumparat aproape toate cartile dansului, am citit foarte mult despre dansul, dar niciodata nu poti termina, pentru ca permanent apar noi si noi minuni facute de acest Sfant, atat de drag noua. Ma rog zilnic Sfantului, cu credinta, si aproape de fiecare data cand ajung la Bucuresti merg la Manastirea Radu-Voda, unde sunt cinstitele moaste. Incredibil, cat de mult poate ajuta Sfantul !
      Si iata, de patru luni de zile, baiatului meu i s-a schimbat tratamentul (dupa mine, Bunul Dumnezeu, prin Sfantul Nectarie ne-a ajutat sa avem acces la medici buni si la acest protocol diferit, din strainatate), nu a mai avut nici un puseu de boala si se vede ca este total schimbat, in bine. Sa nu uit, rezultatul ultimului RMN efectuat este stationar fata de anteriorul. Pentru noi este o MINUNE...
     Ii multumesc din toata inima Sfantului si pe acesta cale si cred cu toata fiinta mea ca ne-a ajutat si ne va ajuta in continuare prin rugaciunile sale catre Bunul Dumnezeu si Maica Domnului, iar pana la urma copilul nostru se va insanatosi in totalitate. Important este sa credem ca exista minuni si sa ne rugam cu credinta. Sunt multe bucuriile aduse de Sfant in casa noastra...si eu tot in aceasta perioada am capatat la servici un departament mai bun, mai "pentru mine", si asa mai departe.
      Familia mea este datoare toata viata Sfantului !
      Multumesc, si Bucura-te, Sfinte Parinte Nectarie, mare facatorule de minuni !
     De aceea, indemn pe cei care au primit ajutor minunat de la Sfantul, sa impartaseasca aceasta bucurie si altora, scriind marturiile la minuni@sfantulnectarie.ro, sau completand formularul atasat.

      Doamne, ajuta-mi sa nu gresesc cu ceva sau sa omit ceva important din informatiile cuprinse aici, iar daca o fac, te rog sa ma ierti, caci am facut-o numai din nestiinta !
      Am dorit, dupa umila mea putinta, sa strang aici, la un loc, toate informatiile importante, pe care de altfel, le-am cules de pe Internet si din cartile : " Monahul Teoclit Dionosiatul - Sfantul Nectarie din Eghina Facatorul de minuni "," Noi Minuni ale Sfantului Nectarie - colectia Florile Bisericii "," Preot Constantin Necula - Sa ne rugam 8 zile cu Sfantul Nectarie Taumaturgul "," Sfantul Nectarie al Pentapolei - Invataturi " si " Acatist ".
       Practic, eu doar le-am adunat si organizat. Multumesc tuturor autorilor si celor ce au postat si posteaza.

       Bunul Dumnezeu si Sfanta Fecioara Maria , prin Sfantul Nectarie, sa ne ajute pe noi, pe toti !

 

 

 

Copyright ©2009 sfantulnectarie.ro


“ Aliluia ,Binecuvântat Esti ,Dumnezeul Parinţilor Noştri ! "